Την Πίτα του έκοψε ο Μορφωτικός Σύλλογος Φιλιατρών "Ο ΠΥΡΣΟΣ"

Σε γιορταστική ατμόσφαιρα έγινε το Σάββατο 11 Ιανουαρίου, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Μορφωτικού Συλλόγου Φιλιατρών «Ο Πυρσός» που υποδέχτηκε τη νέα χρονιά, στην κατάμεστη από φίλους και μέλη του Συλλόγου, αίθουσα του Φουρναράκειου Πνευματικού Κέντρου.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας κ Παναγιώτης Τσαφαράς, οι αντιδήμαρχοι Τριφυλίας κ.κ. Δημήτρης Στριμπάκος, Νίκος Φρούσος, ο επικεφαλής της παράταξης Ανοικτοί Ορίζοντες Παναγιώτης Τσίγγανος, Ο πρόεδρος του τοπικού Συμβουλίου Φιλιατρών Διονύσης Καραβίτης, το μέλος του τοπικού Συμβουλίου Γιώργος Κωτσάκης, ο Τοπικός Σύμβουλος της Αντιπολίτευσης Βασίλης Σπυρόπουλος, η Πρόεδρος του Συλλόγου Φιλοπροόδων, Βιβή Παντελάκη και μέλη του Δ.Σ. καθώς και ο Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγίας Κυριακής, Νίκος Αγγελόπουλος μαζί με μέλη του Δ.Σ.

Επίσης παρευρέθηκε η Πρόεδρος του Λαογραφικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Χώρας, Αγγελική Νικολοπούλου και ο Πρόεδρος του πολιτιστικού Συλλόγου Βάλτας, Χαράλαμπος Βαγενάς.

Στην ομιλία της, η Πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου κ Μαίρη Γκότση καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους μικρούς και μεγάλους που αποδέχτηκαν την πρόσκληση, με τις ευχές της αλλά και τις ευχές των μελών του Δ.Σ. για μια καλή νέα χρονιά, για μια καλύτερη χρονιά γεμάτη υγεία, ευτυχία, ΑΓΆΠΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ και για ότι ο καθένας ξεχωριστά επιθυμεί. Εξέφρασε δε, την ικανοποίησή της για την στήριξη που έχει ο Σύλλογος στις εκδηλώσεις του και αναφέρθηκε επιγραμματικά στις επόμενες εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί για το επόμενο δίμηνο από το Σύλλογο.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε στους παρευρισκόμενους ο Αντιδήμαρχος Τριφυλίας, Δημήτρης Στριμπάκος.

Ακολούθησε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της οποίας το φλουρί αντιστοιχούσε, σε συμμετοχή ενός ατόμου σε διήμερη εκδρομή σε Γιάννενα – Μέτσοβο, προσφορά του κ. Γιώργου Νικολόπουλου ιδιοκτήτη του Christianoupolis Travel για τον οποίο εκφράστηκαν ευχαριστίες για τη προσφορά του.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την παρουσίαση των παραδοσιακών χορών από τα χορευτικά τμήματα, των μικρών παιδιών και ενηλίκων, που καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό που τους παρακολουθούσε. Το ίδιο θερμά καταχειροκροτήθηκαν οι δάσκαλοι Νικολέττα Καλογεροπούλου και Κωνσταντίνος Βεϊόπουλος για τo εξαιρετικό αποτέλεσμα που παρουσιάστηκε.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης, οι καλεσμένοι απόλαυσαν στο Lobby του Φουρναράκειου, την πίτα και τον πλούσιο μπουφέ με τα διάφορα εδέσματα και αναψυκτικά που προσφέρθηκαν από το Σύλλογο.

 

Κοινοποίησε στο:
  •  
  •  
  •  
  •   
  •   
  •  
Σύντομες Ειδήσεις
Τα ζευγάρια των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος: ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός Άρης - ΑΕΚ
h J R
Τσικνοπέμπτη: Γιατί τσικνίζουμε και ποια είναι τα έθιμα στην Ελλάδα https://t.co/aDP5wCT8GR
h J R
Ανυπότακτα Φιλιατρά: Η υπομονή έχει και τα όριά της https://t.co/gsLpaGhmRU
h J R
Το Τριφυλιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο σας προσκαλεί στον Αποκριάτικο χορό https://t.co/j0TrjMcYQR
h J R
Φιλιατρινό Καρναβάλι 2020: Δηλώσεις συμμετοχής για το καλύτερο Αποκριάτικο Ξεφάντωμα (Video) https://t.co/SLWSupV68o
h J R