Τους επιτυχόντες μαθητές βράβευσε ο Δήμος Τριφυλίας (Video)

Τους επιτυχόντες μαθητές της προηγούμενης σχολικής χρονιάς στη τριτοβάθμια εκπαίδευση, βράβευσε το απόγευμα της Πέμπτης στην αίθουσα “Αλέκος Παπαδόπουλος” στην Κυπαρισσία, ο Δήμος Τριφυλίας.

Στην εκδήλωση αυτή ο Δήμος βράβευσε και απένειμε τιμητικούς επαίνους, στους μαθητές που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, στις πανελλαδικές εξετάσεις 2019, ως εξής:

Α) Στους πρώτους επιτυχόντες, ως εξής:

1) Στην πρώτη των πρώτων ΗΛΙΑ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ (από το Γενικό Λύκειο Γαργαλιάνων), δόθηκε χρηματικό ποσό (1.000,00) Ευρώ, που αποτελεί χορηγία του Ιδρύματος “ΚΑΠΕΤΑΝ ΒΑΣΙΛΗ και ΚΑΡΜΕΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ”, καθώς επίσης και ένα Laptop, προσφορά του Καταστήματος “ΓΕΡΜΑΝΟΣ” (Καρυτινός Κωνσταντίνος Π.), στην Κυπαρισσία.

2) Στον ΑΓΓΕΛΟ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ (από το Γενικό Λύκειο Κυπαρισσίας), δόθηκε χρηματικό ποσό (1.000,00) Ευρώ, που αποτελεί χορηγία του Ιδρύματος “ΚΑΠΕΤΑΝ ΒΑΣΙΛΗ και ΚΑΡΜΕΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ”.

3) Στον ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ (από το Γενικό Λύκειο Φιλιατρών), δόθηκε χρηματικό ποσό (1.000,00) Ευρώ, που αποτελεί χορηγία του Ιδρύματος “ΚΑΠΕΤΑΝ ΒΑΣΙΛΗ και ΚΑΡΜΕΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ”.

4) Στην ΝΙΟΦΤΙΜΕ ΜΠΕΓΚΑΪ (από το ΕΠΑ.Λ. Κυπαρισσίας), δόθηκε χρηματικό ποσό (1.000,00) Ευρώ, που αποτελεί χορηγία του Ιδρύματος “ΚΑΠΕΤΑΝ ΒΑΣΙΛΗ και ΚΑΡΜΕΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ”.

Β) Στους δεύτερους επιτυχόντες, ως εξής:

1) Στον ΗΛΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΗ (από το Γενικό Λύκειο Κυπαρισσίας), δόθηκε χρηματικό ποσό (300,00) Ευρώ, που αποτελεί χορηγία του καταστήματος “ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ” (Δημήτριος Αβδάλας), στην Κυπαρισσία.

2) Στον ΑΝΤΩΝΗ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ (από το Γενικό Λύκειο Γαργαλιάνων), δόθηκε χρηματικό ποσό (300,00) Ευρώ, που αποτελεί χορηγία των επιχειρήσεων “ΑΦΟΙ ΝΙΚ. ΜΠΑΡΤΖΕΛΙΩΤΗ Ο.Ε.” (ελαιοτριβείο) και “γεια σου” fast food (ΜΠΑΡΤΖΕΛΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.), στην Κυπαρισσία.

3) Στην ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ (από το Γενικό Λύκειο Φιλιατρών), δόθηκε χρηματικό ποσό (300,00) Ευρώ, που αποτελεί χορηγία της επιχείρησης (ελαιοτριβείο) του κ. Παύλου Γ. Χαλιακόπουλου, στα Φιλιατρά.

4) Στη ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΖΟΪΤΣΑ (από το ΕΠΑ.Λ. Κυπαρισσίας), δόθηκε χρηματικό ποσό (300,00) Ευρώ, που αποτελεί χορηγία της επιχείρησης (ελαιοτριβείο) “ΚΑΦΥΡΑΣ”, στα Φιλιατρά.

Γ) Στους τρίτους επιτυχόντες, ως εξής:

1) Στον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟ (από το Γενικό Λύκειο Φιλιατρών), δόθηκε ένα Tablet, από το κατάστημα “VODAFONE” (ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ Ο.Ε.), στην Κυπαρισσία.

2) Στο ΓΕΩΡΓΙΟ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟ (από το ΕΠΑ.Λ. Κυπαρισσίας), δόθηκε ένα Smartphone, από το κατάστημα “G TECH”, στα Φιλιατρά.

3) Στο ΓΕΩΡΓΙΟ ΣΚΟΥΝΤΖΟ (από το Γενικό Λύκειο Γαργαλιάνων), δόθηκαν δωροεπιταγές συνολικής αξίας (200,00) Ευρώ, από την εταιρεία “ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ”, που θα μπορούν να εξαργυρωθούν σε οποιοδήποτε κατάστημά της.

4) Στο ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΑΛΗ (από το Γενικό Λύκειο Κυπαρισσίας), δόθηκαν δωροεπιταγές συνολικής αξίας (240,00) Ευρώ, από την εταιρεία ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ (κατάστημα Παναγιώτη Αλεξανδρόπουλου, στα Φιλιατρά), που θα μπορούν να εξαργυρωθούν σε οποιοδήποτε κατάστημά της.

Δ) Στους λοιπούς επιτυχόντες, απονεμήθηκαν τιμητικοί έπαινοι.

Τη βράβευση των μαθητών έκαναν, ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Γεώργιος Λεβεντάκης και ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Φρούσος.

Τα νερά και αναψυκτικά της εκδήλωσης, ήταν μία προσφορά του καταστήματος (Μίνι Μάρκετ) του κ. Πολυχρόνη Μαρκούλια, στα Φιλιατρά.

Ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Γεώργιος Λεβεντάκης, ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς και ιδιαίτερα το Ίδρυμα “ΚΑΠΕΤΑΝ ΒΑΣΙΛΗ και ΚΑΡΜΕΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ” για τη σημαντική προσφορά τους και δήλωσε πως νιώθει πραγματικά υπερήφανος, για όλα τα παιδιά και αυριανούς πολίτες της Τριφυλίας.

Τους ευχήθηκε καλές σπουδές και να αποκτήσουν γνώσεις και εφόδια τέτοια, έτσι ώστε να επιτύχουν τους στόχους τους και κάποτε να γυρίσουν στον τόπο τους και να τον πάνε ένα βήμα πιο μπροστά.

Δείτε εικόνες και βίντεο, όπως τα κατέγραψε το filiatranet

 

Κοινοποίησε στο:
  •  
  •  
  •  
  •   
  •   
  •  
Σύντομες Ειδήσεις
Δήμος Τριφυλίας: Νέο όχημα για το «Βοήθεια Στο Σπίτι» https://t.co/l2z2TbipWr
h J R
Τριφυλία: Πως θα λειτουργήσουν οι λαϊκές αγορές το προσεχές Σαββατοκύριακο https://t.co/wwI0KwrQfj
h J R
Ο Δήμαρχος Τριφυλίας για τα έργα ανάπληασης στην Άνω Πόλη της Κυπαρισσίας https://t.co/7fpZ2pVp30
h J R
Πάσχα 2020: Το βράδυ της 26ης Μαίου θα γίνει η τελετή της Ανάστασης https://t.co/k4ynlXsWMB
h J R
Μεσσηνία: Σύλληψη ενός ατόμου ως υπαίτιου πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια https://t.co/RGJTOUglhL
h J R