Το 3ο Δημοτικό Σχολείο Φιλιατρών καλωσορίζει το καλοκαίρι με τον Γιάννη Λιόλιο

Με τους ήχους της κιθάρας του Γιάννη Λιόλιου, του μουσικού του σχολείου μας, αποχαιρετάμε μια δημιουργική σχολική χρονιά και καλωσορίζουμε το καλοκαιράκι.

Στο προαύλιο του 3ου δημοτικού σχολείου Φιλιατρών λοιπόν, αυτή την Παρασκευή 15 Ιουνίου το βράδυ (μετά τις 9.30) σας περιμένουμε να απολαύσουμε μια συναυλία έντεχνου τραγουδιού που διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων με ελεύθερη είσοδο.

Ο Γιάννης Λιόλιος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα. Δάσκαλος μουσικής στο κύριο επάγγελμα είναι Πτυχιούχος του τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Παν/μίου καθώς και  Ανωτέρων Θεωρητικών (Αρμονίας, Αντίστιξης, Φυγής, Ενορχήστρωσης και Ενοργάνωσης, Σύνθεσης). Δεν είναι άλλη μια καινούργια παρουσία στην εγχώρια μουσική σκηνή. Έχει ένα μακρύ δρόμο μουσικής παρουσίας και προσφοράς στο ενεργητικό του σαν μουσικός και τραγουδιστής του έντεχνου τραγουδιού σε μουσικές σκηνές και συναυλίες.

Η εμπειρία του αυτή μέσα από την διαρκή του αυτοαναζήτηση τον οδήγησε στην πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τον τίτλο «Να οδηγάς»

Μετά από τις χειμωνιάτικες επιτυχημένες παρουσιάσεις, ετοίμασε ξανά τις μουσικές του βαλίτσες για τις καλοκαιρινές του εξορμήσεις.

 Έχοντας αγκαλιά τα τραγούδια του δίσκου του αλλά και αγαπημένα τραγούδια καλλιτεχνών που εκτιμά, υπόσχεται να μας οδηγήσει σε δρόμους που αυτός έχει διαλέξει…

 

 

Κοινοποίησε στο:
  • 14
    Shares
SuperWebTricks Loading...