Φιλιατρά: Μαγευτική βραδιά από την Φιλαρμονική και τα Χορευτικά του Συλλόγου Φιλοπροόδων (Video)

 

Μία μαγευτική βραδιά προσέφεραν την Τετάρτη, στην κεντρική πλατεία των Φιλιατρών, η Φιλαρμονική και τα Χορευτικά τμήματα του Συλλόγου Φιλοπροόδων.

Σε μία κατάμεστη από κόσμο πλατεία, υπό τις οδηγίες του Αρχιμουσικού Παναγιώτη Φωτεινέα, η Φιλαρμονική πλημμύρισε με μελωδίες την ατμόσφαιρα από τους μουσικούς του Συλλόγου.

Ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί από τα χορευτικά τμήματα, ενώ ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε η μαγνητοφωνημένη ερμηνεία από τον πολυαγαπημένο σε όλους Μπάμπη Σουρέτη, που παρότι δεν είναι πια εδώ βρίσκεται στις καρδιές όλων μας, του τραγουδιού «Ένα πιτσιρίκι».

Η πρόεδρος του Συλλόγου κα Βιβή Παντελάκη αναφέρθηκε στην στήριξη που χρειάζονται οι σύλλογοι της πόλης μας και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, ενώ όλοι θα πρέπει να κρατήσουμε ζωντανή την παράδοση και τον πολιτισμό μας.

Ο Αντιδήμαρχος κ Πούλος Αναστάσιος εντυπωσιάστηκε από την φετινή εμφάνιση των τμημάτων του Συλλόγου, χαρακτηρίζοντάς την ως την ποιοτικότερη των τελευταίων ετών. Πρέπει να είμαστε περήφανοι για τον Σύλλογο αυτό, ο οποίος είναι ο καλύτερος πρεσβευτής της πόλης μας.

 

Παρακολουθήστε βίντεο και εικόνες, όπως τις κατέγραψε ο φακός του filiatranet.gr:

 

 

Κοινοποίησε στο:
  • 97
    Shares
SuperWebTricks Loading...