Φιλιατρά: Παράταση του "Σου το είπαν ή το σκέφτηκες;" ζητάει ο κόσμος

Τρελή επιτυχία έχει η παράσταση «Σου το είπαν ή το σκέφτηκες;» της Θεατρικής Ομάδας του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Φιλιατρών, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Αλεξανδρόπουλου, που παίζεται αυτές τις ημέρες στο Φουρναράκειο Πνευματικό Κέντρο στα Φιλιατρά.

Για σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου στις 21:00 είναι προγραμματισμένη η τελευταία παράσταση, όμως αρκετός είναι ο κόσμος που δεν πρόλαβε να θαυμάσει το έργο με πρωταγωνιστές τους γονείς, καθότι καθημερινά η αίθουσα ήταν ασφυχτικά γεμάτη, με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να αποχωρήσουν.

Η πρωτόγνωρη αυτή επιτυχία που προσέλκυσε και θεατές από τις γύρω περιοχές, θα έπρεπε να βάλει σε σκέψεις την θεατρική ομάδα του συλλόγου, ώστε να προγραμματιστούν κάποιες επιπλέον παραστάσεις και να μην μείνει ο κόσμος με το παράπονο, όπως μας αναφέρει.

Πάντως εμείς να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια γι΄αυτήν την πρωτοβουλία του σχολείου και ελπίζουμε η θεατρική ομάδα να λάβει σοβαρά υπόψη της και εκείνους που δεν κατάφεραν να την απολαύσουν, προγραμματίζωντας κάποιες επιπλέον παραστάσεις.

 

 

Κοινοποίησε στο:
  • 132
    Shares

 

Μαραθόπολη: Press container ανακύκλωσης τη μία μέρα, «χύμα» σκουπιδαριό τις επόμενες… https://t.co/2zDnnxuPFF

SuperWebTricks Loading...