Χωρίς νερό έμειναν καλλιέργειες στα Φιλιατρά! Αγανακτισμένοι οι παραγωγοί!

 

Αγανακτισμένοι οι παραγωγοί στα Φιλιατρά, καθώς έμειναν χωρίς νερό, λόγω διακοπής ηλεκτροδότησης στις κρατικές γεωτρήσεις
Στα όριά τους έχουν φτάσει παραγωγοί στην περιοχή των Φιλιατρών που εξυπηρετούνται από κρατικές γεωτρήσεις, καθώς σε κάποιες από αυτές έχει κοπεί το ρεύμα, με αποτέλεσμα να προκαλούνται ζημιές στις καλλιέργειές τους, μάλιστα σε περίοδο καλοκαιριού και υψηλών θερμοκρασιών.

 

Σε επιστολή που απέστειλαν στο filiatranet.gr αναφέρουν:
Εδώ και 15 περίπου μέρες, σε κάποιες από τις κρατικές γεωτρήσεις είναι κομμένο το ρεύμα, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ποτίσουν οι εξυπηρετούμενοι από αυτές παραγωγοί.
Ήδη οι πρώτες «ζημιές» στις καλλιέργειες έχουν αρχίσει να είναι ορατές, αφού η παροχή νερού από γειτονικές ιδιωτικές γεωτρήσεις δεν επαρκεί
Το τι φταίει το γνωρίζουν όλοι!
Δεν είναι δυνατόν να μην πληρώνουν κάποιοι τα έξοδα του νερού που καταναλώνουν, με αποτέλεσμα να την πληρώνουν και αυτοί που είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους.
Επίσης δε νοείται η ΔΕΗ εν μέσω καλοκαιριού με υψηλές θερμοκρασίες να κόβει εκβιαστικά το ρεύμα, μη υπολογίζοντας ότι υπάρχουν και συνεπείς καταναλωτές, αφού αναφερόμαστε σε ομαδικές παροχές.
Παρακαλούμε για την άμεση λύση του προβλήματος.

 

Οι παραγωγοί που εξυπηρετούνται
από τις κρατικές γεωτρήσεις

 

 

 

Κοινοποίησε στο:
  • 10
    Shares
SuperWebTricks Loading...