Οργισμένοι και οι συνταξιούχοι στα Φιλιατρά μετά την δυσάρεστη έκπληξη

Μπροστά σε δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκαν σήμερα οι δικαιούχοι μεσαίων και υψηλών συντάξεων του ΙΚΑ που πήραν ψαλιδισμένες τις αποδοχές τους, εξαιτίας των παρακρατήσεων που επιβλήθηκαν αναδρομικά από την 1η Νοεμβρίου λόγω της αύξησης του ΛΑΦΚΑ και της επιβολής πρόσθετων εισφορών στις επικουρικές και τις κύριες συντάξεις που έφερε το Μεσοπρόθεσµο Πρόγραµµα.
Στα Φιλιατρά
Ο κόσμος είναι αγανακτισμένος και γεμάτος οργή. Συνταξιούχοι του ΙΚΑ στα Φιλιατρά μας είπαν ότι κυριολεκτικά έπεσαν από τα σύννεφα, όταν πήγαν σήμερα 22 Νοεμβρίου να εισπράξουν την σύνταξή τους και την είδαν μειωμένη κατά αρκετά ευρώ. Σε άλλους 30 ευρώ, σε άλλους 100 ευρώ και σε άλλους ακόμη και 200 ευρώ.
«Δεν μου έφταναν έτσι και αλλιώς τα χρήματα που έπαιρνα για να καλύψω τα βασικά, φανταστείτε τώρα που μου κόψανε κ΄άλλα», μας είπε κάποιος συνταξιούχος συμπολίτης μας, αγανακτισμένος και γεμάτος οργή ενώ λίγο πολύ τα ίδια μας είπαν και άλλοι δικαιούχοι του ΙΚΑ τονίζοντας ότι «ο κόσμος δεν αντέχει άλλο. Που θα πάει αυτή η κατάσταση, δεν έχει τελειωμό όλο μέτρα, μέτρα, μέτρα!»  

Κάποιος άλλος δικαιούχος μας είπε: «Τα είχα υπολογίσει αυτά τα χρήματα για να καλύψω κάποιες υποχρεώσεις του προηγούμενου μήνα, πως θα βγάλω τώρα τον μήνα; Για πετρέλαιο; ούτε σκέψη!»

Στην ίδια δεινή θέση θα βρεθούν αύριο και οι συνταξιούχοι του Δημοσίου, που θα δουν τις συντάξεις -κύριες και επικουρικές- μειωμένες με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά το mega, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.


Σύγκρινε όλη την αγορά και βρες εύκολα την φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου από 130 ευρώ! – www.insurancemarket.gr Κάντε Click Εδώ
Κοινοποίησε στο:
SuperWebTricks Loading...