Διαλύεται ο Παναθηναϊκός! – Παραιτήθηκε ο Γόντικας και όλο το ΔΣ

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ήταν ο πρώτος που αποχώρησε από το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα μετέφερε το κλίμα. Αναλυτικά όσα είπε:

“Άκουσα ανήκουστα πράγματα στο ΔΣ. Άλλοι παραιτούνται, άλλοι παίρνουν τα λεφτά τους πίσω και κανείς δεν σκέφτεται τον Παναθηναϊκό. Το βλέπω, είναι αλήθεια, ο Παναθηναϊκός πάει για διάλυση. Είναι μεγάλη κουβέντα, αλλά αληθινή”

Δεν είναι δυνατόν μερικές Παναθηναϊκάρες να παίρνουν τα λεφτά τους πίσω. Άλλοι παραιτούνται λόγω των φιλάθλων και άλλοι για να μην έχουν ποινικές ευθύνες. Είναι αδιανόητο να βρίσκεται ο Παναθηναϊκός σε τέτοιες καταστάσεις. Θα σας τα πουν οι ίδιοι. Να σας παρακαλέσω να μάθετε τους λόγους που παραιτούνται σε τέτοιες στιγμές. Οταν βουλιάζει το καράβι, τα ποντίκια φεύγουν».

Το ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρίσκεται σε εξέλιξη καθώς γίνονται προσπάθειες είτε να πάρουν πίσω τις παραιτήσεις, είτε τα μέλη να αντικατασταθούν καθώς αν δεν γίνει κάτι από τα δύο, οι «πράσινοι» θα οδηγηθούν στη λύση του Πρωτοδικείου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες φέρεται να έχει παραιτηθεί ο εκπρόσωπος του Ανδρέα Βγενόπουλου, ενώ η ένταση μέσα στην αίθουσα είναι μεγάλη.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για παραιτήσεις των Λουμίδη, Ελευθεράκη, Χατζηνικολάου (αντιπρόεδρος) και Τζίμα.

Παράλληλα, σε ότι αφορά τον άνθρωπο που φέρεται να έχει ζητήσει πίσω τα λεφτά του, σύμφωνα πάντα με τις πρώτες πληροφορίες αυτός είναι ο Ανδρέας Βγενόπουλος, ενώ δεν προχωράνε τα δάνεια των Πολέμη και Βασιλάκη.

Τελευταία ενημέρωση: Παραιτήθηκαν ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γόντικας και όλα τα μέλη πλην των Δομάζου, Κωνσταντίνου, Παύλου και Θανάση Γιαννακόπουλου.

Μετά από τρεισήμισι ώρες, το ΔΣ ολοκληρώθηκε και ο Δημήτρης Γόντικας θα παραχωρήσει έκτακτη συνέντευξη Τύπου.

Αποχωρώντας από το ΔΣ, ο Μίμης Δομάζος ξεκαθάρισε ότι δεν παραιτείται και τόνισε: «Όποιος θέλει, ας με κυνηγήσει από τον Παναθηναϊκό».

Η συνέντευξη Τύπου ξεκίνησε και έγινε γνωστό πως παραιτήθηκαν και τα 13 μέλη του ΔΣ!

Με διαλυμένο το Δ.Σ. και τον Γόντικα παρελθόν, ο Ανδρέας Βγενόπουλος ζήτησε την επιστροφή των 1.7 εκατομμυρίων ευρώ που διέθεσε στην ΑΜΚ. Το ίδιο αξιώνει και ο Αδαμάντιος Πολέμης, ενώ δεν υφίσταται θέμα δανείων.

Σιτς 18 Απριλίου ορίστηκε να γίνει έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων.

newsit
Κάντε «LIKE» για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα Νέα!


Μείωσε το κόστος της ασφάλειας σου. Ασφάλεια αυτοκινήτου από 130 ευρώ! – www.insurancemarket.gr Κάντε Click Εδώ

Κοινοποίησε στο:
SuperWebTricks Loading...