ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ: Άγονη η διαπραγμάτευση για τη μεταφορά μαθητών

Άγονη ήταν η διαδικασία διαπραγμάτευσης που έγινε χθες για τη μεταφορά των μαθητών του Δήμου Τριφυλίας, μετά και τον διαγωνισμό που είχε γίνει και από τον οποίο έχουν καλυφθεί μόνο τα 4 από τα 143 δρομολόγια που πρέπει να εκτελούνται στο δήμο.
Χθες η διαπραγμάτευση έγινε με ενδιαφερόμενους ιδιοκτήτες ταξί, χωρίς ωστόσο να υπάρξει θετικό αποτέλεσμα. Στη μια περίπτωση οι τιμές που δόθηκαν ήταν υψηλότερες από αυτές που προβλέπει η σχετική μελέτη  του διαγωνισμού, ενώ στην άλλη περίπτωση ο αριθμός των δρομολογίων για τα οποία υπήρξε ενδιαφέρον δεν ήταν δυνατόν να καλυφθεί από τον αριθμό των ταξί.

Έτσι, παραμένει το μεγάλο πρόβλημα για τη μεταφορά των μαθητών. Οπως μας επισήμανε χαρακτηριστικά ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Παιδείας Γιάννης Μερκούρης, αν δεν υπάρξει άμεσα εξέλιξη και λύση για την εκτέλεση των δρομολογίων, τότε -όπως προβλέπεται- το Δημοτικό Συμβούλιο θα πάρει απόφαση για επιδότηση των γονέων και κηδεμόνων των μαθητών σύμφωνα με τη σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση για τη μεταφορά τους.

Κ.Μπ.
ελευθερία


Κοινοποίησε στο:

 

Ένα οικογενειακό θερμοκήπιο στα Φιλιατρά δείχνει τον δρόμο στα νέα υβρίδια ντομάτας https://t.co/FuOoXCc7vW

SuperWebTricks Loading...